Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

iskierka.ag

Zadanych pytań: 3

18.01.2017 23:37

Czy karkówkę lepiej piec w całości, czy w plastrach?

Odpowiedzi (69)

adelajda

Zadanych pytań: 234

19.01.2017 15:40

Najczęściej w całości pikę ...

Beatris

Zadanych pytań: 43

19.01.2017 15:50

Jeżeli bez dodatków, to upiekłabym w całości...

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

19.01.2017 15:53

Piekę w całości. Czasem smażę plastry i duszę.

Janina

Zadanych pytań: 159

19.01.2017 16:14

Częściej robię w plastrach do obiadu;))

anemon

Zadanych pytań: 163

19.01.2017 16:17

Najczęściej piekę w całości.

Marta1986

Zadanych pytań: 859

19.01.2017 18:19

ja zawsze w całości

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

19.01.2017 18:30

Piekę ja w całości.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

19.01.2017 19:19

Marnuje w całości i piękne a później kraje w plastry

ilka01

Zadanych pytań: 6

19.01.2017 19:42

ja zawsze marynuję i piekę w całości

Stenka

Zadanych pytań: 467

19.01.2017 19:43

piekę w całośći, potem kroję w grube plastry do obiadu lub w cieńsze na kanapki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak