Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

iskierka.ag

Zadanych pytań: 3

18.01.2017 23:37

Czy karkówkę lepiej piec w całości, czy w plastrach?

Odpowiedzi (69)

Babeczka35

Zadanych pytań: 6

24.01.2017 07:30

Najczęściej piekę w całości.

Ania321

Zadanych pytań: 179

24.01.2017 16:26

zazwyczaj piekę w całości :)

kierownik

Zadanych pytań: 0

25.01.2017 13:46

Wszystko zależy od tego jaki mam na nią pomysł :) w całości piekę na kanapki najczęściej, a w plastrach, jeśli dokładam warzywa czy jakiś sos do pieczenia :)

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

25.01.2017 16:14

Bardzo dobre są plastry karkówki w sosie cebulowym ze śmietanką .karkówka upieczona w całości też jest bdb.

Karolina4

Zadanych pytań: 5

26.01.2017 17:24

Ja zawsze robie w plastrach.

justynkag

Zadanych pytań: 45

27.01.2017 11:01

W całości to najlepiej zamarynować dzień wcześniej,zapiec i użyć do obiadu lub na kanapki.Jeśli nie mam czasu marynować to kroje w plastry i każdy kawałek przyprawiam,ale wtedy wykorzystuję tylko do obiadu

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

04.02.2017 17:55

Różnie piekę, ale lepiej smakuje mi taka pieczona w plastrach, bo jest ładnie opieczona.

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

04.02.2017 23:19

Najczęściej piekę w całości.

wyattearp

Zadanych pytań: 102

17.03.2017 17:23

proponuję piec w całości

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak