Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

iskierka.ag

Zadanych pytań: 3

18.01.2017 23:37

Czy karkówkę lepiej piec w całości, czy w plastrach?

Odpowiedzi (69)

Konczi

Zadanych pytań: 632

19.01.2017 09:59

Zależy jaki ma być efekt .. jeżeli ma to być pieczeń to w całości, jeżeli przygotowuję pod pierzynką to w plastrach :)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

19.01.2017 10:39

pieczemy w całości a póżniej kroimy w plastry

gosia56

Zadanych pytań: 466

19.01.2017 10:44

częściej piekę w całości od razu duży kawałek ale w plastrach czasami też

Madzai

Zadanych pytań: 7

19.01.2017 10:58

Piekę w całości i kroję dopiero przed podaniem

halina17

Zadanych pytań: 271

19.01.2017 11:01

Marynuję i piekę w całości karkówkę , kroję w grube plastry przed podaniem.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

19.01.2017 11:03

Najczęściej piekę w całości, chociaż rodzinka lubi też w plastry i bardziej przypieczone

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

19.01.2017 11:06

W całości nie wysycha i nie wypływa z niej sok podczas pieczenia.

jan_mag

Zadanych pytań: 1

19.01.2017 11:21

Wolę w całości bo się nie rozpada

tobi1989

Zadanych pytań: 0

19.01.2017 11:23

Najlepiej całą :)

Marcepanowy kącik

Zadanych pytań: 9

19.01.2017 11:47

Karkówkę na bitki wcześniej kroję, tłuke i obsmażam. W całosci też piekłam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak