Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

iskierka.ag

Zadanych pytań: 3

18.01.2017 23:37

Czy karkówkę lepiej piec w całości, czy w plastrach?

Odpowiedzi (69)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

20.01.2017 13:27

Dobrze zamarynowaną piekę w całości :)

anka1988

Zadanych pytań: 25

20.01.2017 13:46

Piekłam i tak i tak. W całości uważam że lepiej, potem kroję na plastry gdy jest podpieczona i smaże w plasterach razem z cebulką w piórka. W plasterkach piekę gdy chcę by się szybciej usmażyło.

Ela15

Zadanych pytań: 1414

20.01.2017 14:58

ja piekę w całości

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

20.01.2017 20:23

u mnie rożnie piekę w całości lub w plastrach

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

20.01.2017 21:23

ja zawsze piekę w całości :)

Róża1

Zadanych pytań: 7

20.01.2017 22:14

częściej w plastrach .

Iwusia

Zadanych pytań: 242

20.01.2017 23:09

ja zawsze piekę w całości

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

21.01.2017 00:47

różnie robię ,piekę w całości i plastrach opiekam najpierw

bertpvd

Zadanych pytań: 19

21.01.2017 09:14

ja robię w całości

fazi001

Zadanych pytań: 1

22.01.2017 16:03

zawsze piekę w całości.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak