Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

10.01.2016 16:44

Jak robicie w domu gołąbki to już gotowe zawsze je pieczecie w rondlu na kuchni gazowej ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

11.01.2016 21:54

Najczęściej w rondlu

Damiano

Zadanych pytań: 0

12.01.2016 16:02

duszę w rondelku

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

11.01.2016 09:13

zazwyczaj w rondlu

Odpowiedzi (58)

Renata9

Zadanych pytań: 329

10.01.2016 16:47

Wczoraj dokonałam eksperymentu, gotowe gołąbki włożyłam do naczynia żaroodpornego, doprawiłam, dodałam sosu pomidorowego i włożyłam do piekarnika. Upiekły się wyśmienicie :-) A ile mniej roboty przy tym było, nie trzeba było ich nawet pilnować, że np. się przypalą. Teraz już tylko w ten sposób będę robiła :-)

A_Ka

Zadanych pytań: 16

10.01.2016 16:50

ja zawsze w piekarniku bo mam płyte indukcyjną. a kapuste gotuje w mikrofali. Kiedy dodam przepis

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

10.01.2016 16:51

czasami piekę w piekarniku ale zazwyczaj w garnku na gazie z niewielką ilością buliony,widziałam po przepisach że niektórzy w całośći zalewają bulionem i gotuję na gazie,ja od zawsze daję tyle bulionu aby parowało na gołąbki.

pestka

Zadanych pytań: 424

10.01.2016 16:53

zrobione gołąbki wkładam do szybkowaru na kilka minut, potem przypiekam na patelni

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

10.01.2016 17:12

układam na liściach, zalewam bulionem i dusze pod przykryciem

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

10.01.2016 17:14

Ja najczęściej do garnka wkładam wkładkę do gotowania na parze, okładam gołąbki i podlewam bulionem. Jak robię gołąbki które od razu są do zjedzenia to zapiekam w piekarniku.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

10.01.2016 17:16

zazwyczaj duszę je w garnku na gazie ale robiłam też pieczone

asiatok

Zadanych pytań: 15

10.01.2016 17:27

Duszę je na kuchence, ułożone na liściach kapusty- podlane sosem pomidorowym.

molanka

Zadanych pytań: 14

10.01.2016 17:28

ja gotuję gołąbki w niewielkiej ilości bulionu,pomysł z naczyniem żaroodpornym godny spróbowania

Alex_M

Zadanych pytań: 119

10.01.2016 17:37

zazwyczaj dusze w rondlu z grubym dnem na gazie, niby-gołąbki zapiekałam w piekarniku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak