Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

10.01.2016 16:44

Jak robicie w domu gołąbki to już gotowe zawsze je pieczecie w rondlu na kuchni gazowej ?

Odpowiedzi (58)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

10.01.2016 19:57

ja zawsze w głębokiej patelni na gazie dusiłam

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

10.01.2016 20:18

duszę w rondlu na liściach kapusty zalane bulionem

Izabela9

Zadanych pytań: 25

10.01.2016 20:19

Ja od kiedy pierwszy raz zapiekłam gołąbki w piekarniku to teraz domownicy tylko takich się domagają.

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

10.01.2016 20:22

podlane bulionem zapiekam w piekarniku

Stenka

Zadanych pytań: 467

10.01.2016 20:33

ja nigdy nie zapiekałam w piekarniku, ale wypróbuję tą metodę

monika141

Zadanych pytań: 224

10.01.2016 20:40

duszę w garnku z grubym dnem podlane wodą lub bulionem

Madzai

Zadanych pytań: 7

10.01.2016 20:46

Nie robię, muszę wreszcie spróbować :)

Marta1986

Zadanych pytań: 859

10.01.2016 20:48

ja czasem gotuje a czasem podpiekam w piekarniku

Habibi

Zadanych pytań: 690

10.01.2016 21:22

Natomiast ja gołąbki i paprykę faszerowaną ZAWSZE duszę w piekarniku :)

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

11.01.2016 00:32

W garnku nakładam listki kapusty ,podlewam bulionem i duszę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak