Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

10.01.2016 16:44

Jak robicie w domu gołąbki to już gotowe zawsze je pieczecie w rondlu na kuchni gazowej ?

Odpowiedzi (58)

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

11.01.2016 00:32

Wgarnku nakładam listki kapusty ,podlewam bulionem i duszę

Franciszek

Zadanych pytań: 4

11.01.2016 00:50

Przeważnie w piekarniku

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

11.01.2016 07:35

ja podlewam bulionem i duszę je w piekarniku

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

11.01.2016 08:25

zazwyczaj jednak w rondlu

ben-ka

Zadanych pytań: 459

11.01.2016 09:04

Gołąbki robię w sosie i duszę w garnku, albo robię pieczone w piekarniku, te drugie bardziej mi smakują.

Mniam

Zadanych pytań: 87

11.01.2016 09:12

Zazwyczaj duszę na gazie, ale jak chcę od razu mieć gołąbki w sosie to wkładam do piekarnika i piekę.

Futka

Zadanych pytań: 2

11.01.2016 09:36

U mnie różnie. Czasami robię gołąbki w szybkowarze, a czasami piekę w brytfance :)

bietka

Zadanych pytań: 563

11.01.2016 09:58

ja zawsze piekę w piekarniku : )

mysza75

Zadanych pytań: 96

11.01.2016 10:18

duszę w rondlu na gazie w sosie

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

11.01.2016 10:43

Podobnie, gotowe układam w rondlu, tak aby przylegały do siebie, podlewam wodą daje łyżkę masła i duszę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak