Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

10.01.2016 16:44

Jak robicie w domu gołąbki to już gotowe zawsze je pieczecie w rondlu na kuchni gazowej ?

Odpowiedzi (58)

misia53

Zadanych pytań: 339

10.01.2016 17:51

Przez lata różnie robiłam , teraz podlewam gołąbki bulionem z dodatkiem pasty pomidorowej , doprowadzam do wrzenia na gazie a potem gorący garnek wkładam do pieca i piekę do miękkości . Mam wtedy pewność ,że nic mi się nie przypali.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

10.01.2016 17:59

zazwyczaj najpierw opiekam z każdej strony na gazie potem podlewam i duszę także na gazie

Janina

Zadanych pytań: 159

10.01.2016 18:05

Zawsze zapiekam w piekarniku chyba, że mi się nie zmieszczą to wtedy na płytce na kuchence gazowej;))

agaK.

Zadanych pytań: 311

10.01.2016 18:10

Nie przepadam za gołąbkami, mąż i syn też nie więc nie robię ale moja mama zawsze gotowała w bulionie albo sosie pomidorowym, nigdy nie piekła.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

10.01.2016 18:12

szybkowar, piekarnik, czasem na patelni duszone jak mała ilość

halina17

Zadanych pytań: 271

10.01.2016 18:13

Ja zawsze zrobione gołąbki podlewam bulionem i zapiekam w piekarniku.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

10.01.2016 18:34

Zawsze robiłam w rondlu podlane bulionem lub domowym przecierem pomidorowym. Ale teraz muszę wypróbować Twój pomysł:)

joannaa24

Zadanych pytań: 0

10.01.2016 18:46

Najpierw opiekam gołąbki na patelni, a później duszę je w rondlu z bulionem, na koniec po wyjęciu gołąbków robię sos.

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

10.01.2016 19:09

zawsze gotuję na kuchence, nie piekłam jeszcze i pierwszy raz słyszę o takiej metodzie

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

10.01.2016 19:45

ja układam gołąbki na wkładce do gotowania na parze, podlewam bulionem i duszę na gazie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak