Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

10.01.2016 16:44

Jak robicie w domu gołąbki to już gotowe zawsze je pieczecie w rondlu na kuchni gazowej ?

Odpowiedzi (58)

jola91

Zadanych pytań: 23

11.01.2016 21:27

Duszę je na wolnym ogniu, moja mama piecze w piekarniku

Madzik239

Zadanych pytań: 15

12.01.2016 00:18

Ja robię sposobem mojej mamy i babci. Zawsze wychodzi pysznie. Gotuję kaszę i ryż i do tego dorzucam surowe mięso mielone i dobrze przyprawiam. Kapustę w całości(wycinam środkowego głąba) gotuje i jak widzę że jest już podgotowana to ściągam kolejno liście. Zawijam gołąbki i reszę liści układam na dnie. Wkładam ciasno gołąbki do garnka, zalewam wodą z pod wcześniej gotowanej kapusty i gotuję na wolnym ogniu. Zostawiam tak i wynosze na balkon. Następnego dnia po prostu podgrzewam to co zostało.

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

12.01.2016 05:55

w piekarniku w brytfance.

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

12.01.2016 10:04

Duszę w sosie, w garnku na gazie.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

12.01.2016 14:52

Zawsze w piekarniku

Róża1

Zadanych pytań: 7

12.01.2016 19:45

ostatnio piekłam w piekarniku .

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

13.01.2016 00:29

Gotowe gołąbki pikę w rondlu na kuchence gazowej. Niekiedy zapiekam w piekarniku.

wyattearp

Zadanych pytań: 102

13.01.2016 09:51

na kuchence gazowej w garnku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak