Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

10.01.2016 16:44

Jak robicie w domu gołąbki to już gotowe zawsze je pieczecie w rondlu na kuchni gazowej ?

Odpowiedzi (58)

borgia

Zadanych pytań: 89

11.01.2016 11:25

W rondlu wsadzam do piekarnika. Ale tak naprawdę najczęściej odsmażam na patelni. Takie lubimy najbardziej. Bez żadnego sosu.

Benita

Zadanych pytań: 1

11.01.2016 12:03

Duszę w garnku, ułożone na liściach kapusty, a potem podpiekam.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

11.01.2016 12:55

zawsze piekę w piekarniku

dom-agi

Zadanych pytań: 2

11.01.2016 13:25

Mam dwa sposobu: pieczenie w garnku, na dnie wykładam liście kapusty, lub piekę w piekarniku w dużym naczyniu zaroodpornym :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

11.01.2016 13:30

zawsze piekę w piekarniku

Klausia

Zadanych pytań: 251

11.01.2016 14:37

W naczyniu żaroodpornym w piekarniku.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

11.01.2016 16:01

piekę w piekarniku

Aneta41

Zadanych pytań: 74

11.01.2016 17:30

Ja gotuję w garnku na gazie a na spód układam liście kapusty- jeszcze nigdy mi się nie przypaliły

anka1988

Zadanych pytań: 25

11.01.2016 19:32

Gołąbki moje ulubione! zawsze robimy cały gar :) u nas gołąbki smażymy na tłuszczu, potem władamy do garnka, gdzie na dnie dodajemy ciut bulionu i tak odgrzewamy. Chciałabym spróbować piec w piekarniku, bo widziałam wiele takich przepisów i zawsze mnie to ciekawi.

Barbara13

Zadanych pytań: 21

11.01.2016 19:49

ja prawie zawsze zapiekam w piekarniku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak