Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kluska_87

Zadanych pytań: 33

09.10.2014 20:47

Jakie jabłka lepiej dać do szarlotki surowe czy podsmażone?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

09.10.2014 22:13

przeważnie podsmażone ale nie koniecznie

Renata9

Zadanych pytań: 329

09.10.2014 20:49

lepsze chyba podsmażane, ale ja czasami też daję surowe

anemon

Zadanych pytań: 163

09.10.2014 21:05

Obie wersje są dobre, to zależy jaką chcesz upiec szarlotkę, bo efekt końcowy będzie różny, ale w obu wersjach znakomity.

Odpowiedzi (59)

ada.la

Zadanych pytań: 39

09.10.2014 20:58

ja dodaję zawsze podsmażone

berys18

Zadanych pytań: 1434

09.10.2014 20:59

ja zawsze trochę podsmażam

Stenka

Zadanych pytań: 467

09.10.2014 20:59

Ja daję posmazżne, ale np do szarlotki sypanej to surowe

irenka

Zadanych pytań: 888

09.10.2014 21:00

ja trochę podsmażam

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

09.10.2014 21:03

krótko podsmażone

erym

Zadanych pytań: 24

09.10.2014 21:10

oczywiscie ze podsmazone!

Rogalik

Zadanych pytań: 84

09.10.2014 21:23

ja również podsmażam

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

09.10.2014 22:08

lekko podsmażone

Renataj

Zadanych pytań: 1275

09.10.2014 22:33

Zazwyczaj najpierw podsmażam ale czasem dodaję surowe, pokrojone w drobną kostkę.

paula191919

Zadanych pytań: 54

09.10.2014 22:36

U mnie zazwyczaj dawałyśmy z mamą surowe starte na tarce na tych grubych oczkach i jabłecznik wychodził bardzo smaczny ; )

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak