Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kluska_87

Zadanych pytań: 33

09.10.2014 20:47

Jakie jabłka lepiej dać do szarlotki surowe czy podsmażone?

Odpowiedzi (59)

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

10.10.2014 13:19

przeważnie dodaję podsmażane

Mniam

Zadanych pytań: 87

10.10.2014 13:34

Różnie to bywa, bo zależy od tego jakie mam jabłka. Jeżeli są miękkie to nie prażę, ale jeśli twarde to wolę podsmażyć żeby zmiękły.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

10.10.2014 14:45

Do zwykłej szarlotki na kruchym cieście dodaję surowe jabłka posypane cukrem i cynamonem z odrobiną bułki tartej,natomiast do szarlotki królewskiej i jako warstwę do wszelkich innych ciast,nie tylko biszkoptów dodaję jabłka smażone.

gosia56

Zadanych pytań: 466

10.10.2014 15:10

wolę surowe jak mam a w zimie czasami daję takie ze słoika

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

10.10.2014 15:29

można dodać jedne i drugie jeśli chcesz na szybko to dodaj surowe

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

10.10.2014 16:19

zawsze daję podsmażone

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

10.10.2014 18:38

Wszystko zależy od jabłek bo jeśli są bardzo soczyste to lepiej je podprażyć.

marenka

Zadanych pytań: 179

10.10.2014 19:34

Ja zawsze daje surowe

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

10.10.2014 20:24

ja dodaję surowe

Renata22

Zadanych pytań: 672

10.10.2014 21:42

zdecydowanie podsmażone, są wtedy smaczniejsze!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak