Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kluska_87

Zadanych pytań: 33

09.10.2014 20:47

Jakie jabłka lepiej dać do szarlotki surowe czy podsmażone?

Odpowiedzi (59)

Gracer

Zadanych pytań: 124

09.10.2014 23:07

zazwyczaj daję podsmażone

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

09.10.2014 23:29

Najczęściej daję surowe.

Iwusia

Zadanych pytań: 242

09.10.2014 23:42

daję często podsmażane

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

10.10.2014 00:11

surowe starte na grubszych oczkach lub podduszone i wystudzone

Lidzia

Zadanych pytań: 21

10.10.2014 06:56

Przeważnie daje surowe antonówki.

zabcia117

Zadanych pytań: 0

10.10.2014 06:57

Zdecydowanie prażone. Wolę takie, bo można wtedy doprawić j od razu i oczywiście skosztować :)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

10.10.2014 07:15

Daję podsmażone, pokrojone w grubszą kostkę. Do szarlotki sypanej tylko starte na tarce - bez podsmażania.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

10.10.2014 07:27

Ja daję jabłka starte,ale do nich też daję cukier

Janina

Zadanych pytań: 159

10.10.2014 07:29

Ja lubię dużo jabłek więc najpierw układam krojone w ćwiartki , a na to wykładam smażone. Mam grubo jabłek a nie robi się zakalec;)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

10.10.2014 07:46

ja dodaję podsmażone

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak