Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kluska_87

Zadanych pytań: 33

09.10.2014 20:47

Jakie jabłka lepiej dać do szarlotki surowe czy podsmażone?

Odpowiedzi (59)

EmciaPichci

Zadanych pytań: 78

12.10.2014 18:36

ja zawsze dodaję podsmażone :)

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

12.10.2014 20:32

Ja przeważnie daje starte na grubych oczkach i odcisniete jeśli mają zbyt dużo soku i surowe jabłka

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

12.10.2014 23:45

Ja do szarlotki daję surowe, sok lekko odciskam.

pajbek

Zadanych pytań: 257

14.10.2014 12:24

Częściej podsmażam jabłka do szarlotki :-)

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

14.10.2014 15:20

ja daję podsmażone

Cranberry

Zadanych pytań: 34

14.10.2014 16:56

wolę dać surowe

olyabuziaczek

Zadanych pytań: 4

15.10.2014 12:42

daje upróżone. surowe powinny wyjsc ale wtedy nie daje ich za duzo, i nie do kazdego ciasta sie nadadza

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

02.11.2014 11:40

zazwyczaj surowe

gosia561

Zadanych pytań: 1389

12.05.2015 09:30

ja lekko podsmażam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak