Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kluska_87

Zadanych pytań: 33

09.10.2014 20:47

Jakie jabłka lepiej dać do szarlotki surowe czy podsmażone?

Odpowiedzi (59)

monika141

Zadanych pytań: 224

11.10.2014 08:21

dodaję surowe jabłka

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

11.10.2014 09:14

ja daję surowe

Izka192

Zadanych pytań: 419

11.10.2014 09:24

u mnie daje się podsmażane

monikalangier

Zadanych pytań: 0

11.10.2014 12:15

ja daję podsmazone

Ela15

Zadanych pytań: 1414

11.10.2014 13:32

ja też używam podsmażanych jabłek

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

11.10.2014 13:34

zależy jaka szarlotka, jeśli krojone w kostkę lub plastry to surowe, jeśli starte na na tartce to podsmażane

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

11.10.2014 18:08

lubię szarlotkę z surowymi jabłkami krojonymi w kostkę lub plastry ale czasami podsmażam

misia53

Zadanych pytań: 339

11.10.2014 23:11

Ja kroję w grubszą kostkę i lekko podsmażam , nie lubię całkiem rozgotowanych na cieście

Marta1986

Zadanych pytań: 859

12.10.2014 11:34

dodaje surowe

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

12.10.2014 12:59

zawsze surowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak