![](/assets/images/play-video-icon.png)
![Fotografia przedstawiająca Doradca Smaku IX: Tatar z pstrąga tęczowego, odc. 28](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ix-tatar-z-pstraga-teczowego-odc-280-3.jpg)
Jeśli lubicie świeże ryby, to danie dla Was. Tatar z pstrąga tęczowego z cukinią i chrupiącymi grzankami.
Zamarynowany w oliwie i soli ziołowej filet z pstrąga został połączony z suszonymi pomidorami, kaparami, zielonymi oliwkami, cebulką i pikantnymi ogóreczkami. Do tego smażona ostra cukinia, grzanki i odrobina kawioru czerwonego. Pyszna, wykwintna przystawka, którą możecie teraz sami przyrządzić korzystając z przepisu.
POLECANE PRZEPISY
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: