![](/assets/images/play-video-icon.png)
![Fotografia przedstawiająca Doradca Smaku XII: Pieczona szynka wieprzowa, odc. 22](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-xii-pieczona-szynka-wieprzowa-odc-220-3.jpg)
W dzisiejszym odcinku Doradcy Smaku prawdziwa, aromatyczna, polska kuchnia, idealna na weekend. Sami zobaczcie.
Robert Sowa pokazał widzom, jak upiec pyszną szynkę wieprzową w sosie własnym z chrzanem i warzywami w roli dodatków. Jak zwykle, nie obeszło się bez kilku sekretów. Pierwszym z nich jest ponacinanie szynki i ponadziewanie jej kawałkami świeżego czosnku i całymi goździkami. Drugi sekret to wyrazista marynata na bazie ostrej musztardy rosyjskiej i Przyprawy do mięs Prymat. Chcecie poznać więcej szczegółów i sekretów aromatycznej, pieczonej szynki? Zajrzyjcie do:
POLECANE PRZEPISY
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: