![](/assets/images/play-video-icon.png)
![Fotografia przedstawiająca Doradca Smaku XII: Zapiekanka z mięsem i warzywami, odc. 13](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-xii-zapiekanka-z-miesem-i-warzywami-odc-130-3.jpg)
Dziś w kuchni Doradcy Smaku zagościła kuchnia Zero Waste, czyli taka, w której nic się nie marnuje.
Robert Sowa pokazał, jak przygotować wyśmienitą zapiekankę w mięsa wołowego i warzyw, które np. pozostały Wam po gotowaniu rosołu. Tak oto możecie upiec dwie pieczenie na jednym ogniu, a raczej dwa dania z jednego. Wyjątkowego smaku waszej zapiekance nada Papryka wędzona Prymat.
Więcej szczegółów w PRZEPISIE NA ZAPIEKANKĘ Z MIĘSEM I WARZYWAMI.
POLECANE PRZEPISY
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: