![](/assets/images/play-video-icon.png)
![Fotografia przedstawiająca Doradca Smaku XIII: Pieczony pstrąg z masłem ziołowym, odc. 7](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-xiii-pieczony-pstrag-z-maslem-ziolowym-odc-70-3.jpg)
Pieczony pstrąg z natką pietruszki i nadzieniem w postaci masła ziołowego nie ma sobie równych. O tym dlaczego warto go przygotować i jak najlepiej to zrobić opowiada Robert Sowa w kolejnym odcinku Doradcy Smaku.
Aromatyczna ryba, która swój niepowtarzalny smak zawdzięcza odpowiedniej kompozycji przypraw. To jednak nie wszystko, bo ten pstrąg podawany jest z chrupiącymi warzywami, przyprawionymi odrobiną tymianku oraz z bałkańskim napojem ajran na bazie zimnego kefiru, świeżych warzyw i ziół.
POLECANE PRZEPISY
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: