![](/assets/images/play-video-icon.png)
![Fotografia przedstawiająca Doradca Smaku XIII: Żeberka wołowe z sałatką colesław, odc. 13](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-xiii-zeberka-wolowe-z-salatka-coleslaw-odc-131-3.jpg)
Pieczone w aromatycznej marynacie żeberka wołowe, podawane z domową surówką Colesław, to danie które może być odpowiedzią na nieustannie nurtujące Was pytanie: "ale co dziś przygotować na obiad?"
Żeberka wołowe są bardzo proste w przygotowaniu, dlatego jeśli nie macie zbyt dużo czasu na gotowanie - przyrządźcie je według przepisu, który znajdziecie pod linkiem. To idealne połączenie chrupkości składników zawartych w surówce z delikatnością mięsa, bez wątpienia znajdzie swoich zwolenników. Koniecznie obejrzyjcie odcinek Doradcy Smaku, w którym szef Robert Sowa krok po kroku, zaprezentuje sposób przygotowania tego niezwykle aromatycznego dania.
POLECANE PRZEPISY
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: