![](/assets/images/play-video-icon.png)
![Fotografia przedstawiająca Doradca Smaku XIV: Serduszka indycze z grzybami, odc.9](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-xiv-serduszka-indycze-z-grzybami-odc-90-3.jpg)
Jeśli poszukujecie przepisu na delikatne w smaku danie, ale jednocześnie pełne aromatu grzybów, podane w niebanalny sposób - koniecznie sprawdźcie dzisiejszą propozycję Doradcy Smaku na Serduszka indycze z grzybami!
Podroby drobiowe są bardzo delikatne w smaku i mogą być świetną propozycją dania obiadowego. Zestawione z boczniakami królewskimi, które w tym przepisie dodajemy do sosu na bazie bulionu i śmietanki, przesiąkają aromatem i smakiem grzybów, które tak bardzo uwielbiamy.
Koniecznie sięgnijcie po przepis i zaserwujcie najbliższym.
POLECANE PRZEPISY
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: