![](/assets/images/play-video-icon.png)
![Fotografia przedstawiająca Doradca Smaku XV: Pieczony łosoś z pieczarkami portobello i bobem, odc. 38](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-xv-pieczony-losos-z-portobello-i-bobem-odc-380-3.jpg)
Nie od dziś wiadomo, że połączenie ryb i grzybów jest pyszne, chociaż... nieoczywiste. Zobaczcie, jakie jeszcze pyszne dodatki zaproponował w dzisiejszym odcinku chef Robert Sowa do fileta z halibuta.
W tym przepisie Robert Sowa proponuje połączyć filet halibuta z pieczarkami portobello. Żeby dodać daniu wyrazistości chef dodał podsmażony boczek i bób. Jeśli to zestawienie pobudziło Twoją kulinarną wyobraźnię, klikaj po PRZEPIS.
POLECANE PRZEPISY
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: