Przepis i sposób przygotowania na: Fale Dunaju
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-fale-dunaju1-2.jpg)
![Krok 2 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-fale-dunaju2-2.jpg)
![Krok 3 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-fale-dunaju3-2.jpg)
![Krok 4 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-fale-dunaju4-2.jpg)
![Krok 5 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-fale-dunaju5-2.jpg)
![Krok 6 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-fale-dunaju6-2.jpg)
![Krok 7 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-fale-dunaju7-2.jpg)
margaryna | 30 dag |
jajko | 5 sztuk |
cukier | 1 szklanka+ 1 łyżka |
mąka | 2 szklanki+ 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
kakao | 2,5 łyżki |
mleko | 3 łyżki |
jabłka | 2 sztuki |
mleko | 3 szklanki |
budyń waniliowy | 2 opakowania |
margaryna | 1 kostka |
margaryna | 0,5 kostki |
cukier | 3 łyżki |
kakao | 3 łyżki |
woda | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: