Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna w 3 smakach ogórkowa, pomidorowa i szczypiorkowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasta jajeczna w 3 smakach ogórkowa, pomidorowa i szczypiorkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-pasta-jajeczna-w-3-smakach-ogorkowa-pomidorowa-i-szczypiorkowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Pasta jajeczna w 3 smakach ogórkowa, pomidorowa i szczypiorkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-pasta-jajeczna-w-3-smakach-ogorkowa-pomidorowa-i-szczypiorkowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Pasta jajeczna w 3 smakach ogórkowa, pomidorowa i szczypiorkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-pasta-jajeczna-w-3-smakach-ogorkowa-pomidorowa-i-szczypiorkowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Pasta jajeczna w 3 smakach ogórkowa, pomidorowa i szczypiorkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-pasta-jajeczna-w-3-smakach-ogorkowa-pomidorowa-i-szczypiorkowa4-2.jpg)
jajka ugotowane na twardo | 6 sztuk |
pomidor | 1 sztuka |
ogórek kiszony | 1 sztuka |
szczypiorek | 1 pęczek |
majonez | 3 łyżki |
sól i pieprz | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: