Przepis i sposób przygotowania na: Zebra z masą i musem malinowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zebra z masą i musem malinowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-zebra-z-masa-i-musem-malinowym-1-2.jpg)
![Krok 2 - Zebra z masą i musem malinowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-zebra-z-masa-i-musem-malinowym-2-2.jpg)
![Krok 3 - Zebra z masą i musem malinowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-zebra-z-masa-i-musem-malinowym-3-2.jpg)
![Krok 4 - Zebra z masą i musem malinowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-zebra-z-masa-i-musem-malinowym-4-2.jpg)
![Krok 5 - Zebra z masą i musem malinowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-zebra-z-masa-i-musem-malinowym-5-2.jpg)
Wstawić do lodówki na kolejną 1 godzinę.
![Krok 6 - Zebra z masą i musem malinowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-zebra-z-masa-i-musem-malinowym-6-2.jpg)
jajko | 5 sztuk |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
mąka | 2,5 szklanki +2 łyżki |
cukier | 1 szklanka |
kakao | 2 łyżki |
olej | 0,5 szklanki |
śmietana 30% | 750 ml |
cukier puder | 2 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
śmietan fix | 2 opakowania |
maliny świeże | 50 dag |
galaretka malinowa | 3 opakowania |
czekolada mleczna | 1 tabliczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: