Przepis i sposób przygotowania na: Zupa a la Chiny
Kroki postępowania
Seler, por i marchew obrać i pokroić w cienkie słupki. Podsmażyć na oliwie.
![Krok 1 - Zupa a la Chiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-zupa-a-la-chiny1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa a la Chiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-zupa-a-la-chiny2-2.jpg)
Gotować około 5 minut
![Krok 3 - Zupa a la Chiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-zupa-a-la-chiny3-2.jpg)
Przelać od talerzy.
![Krok 4 - Zupa a la Chiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-zupa-a-la-chiny4-2.jpg)
bulion warzywny | 0,75 litra |
skrzydełka kurczaka | 3 sztuki |
marchew | 2 sztuki |
seler korzeniowy | 1/2 sztuki |
por (biała część) | 1 sztuka |
oliwa | 4 łyżka |
grzybki mun | 8 sztuk |
makaron ryżowy | 8 dag |
sos słodko-kwaśny | do smaku |
sos sojowy | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: