Przepis i sposób przygotowania na: Achocha marynowana
Kroki postępowania
![Krok 1 - Achocha marynowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/achocha-marynowana1-2.jpg)
![Krok 2 - Achocha marynowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/achocha-marynowana2-2.jpg)
![Krok 3 - Achocha marynowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/achocha-marynowana3-2.jpg)
![Krok 4 - Achocha marynowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/achocha-marynowana4-2.jpg)
![Krok 5 - Achocha marynowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/achocha-marynowana5-2.jpg)
![Krok 6 - Achocha marynowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/achocha-marynowana6-2.jpg)
achocha | 1 kg |
marchew | 1 sztuka |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 sztuk |
ziele angielskie | 10 ziaren |
Gorczyca biała cała Prymat | 1 łyżka |
papryczka chili | 1 sztuka |
woda | 3 l |
ocet | 2 szklanki |
sól | 3 łyżki |
cukier | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: