Przepis i sposób przygotowania na: Antrykot wołowy z grilla
Kroki postępowania
![Krok 1 - Antrykot wołowy z grilla foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/antrykot-wolowy-z-grilla1-2.jpg)
![Krok 2 - Antrykot wołowy z grilla foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/antrykot-wolowy-z-grilla2-2.jpg)
![Krok 3 - Antrykot wołowy z grilla foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/antrykot-wolowy-z-grilla3-2.jpg)
![Krok 4 - Antrykot wołowy z grilla foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/antrykot-wolowy-z-grilla4-2.jpg)
Podajemy z ziemniakami lu świeżym pieczywem.
Smacznego !!!
![Krok 5 - Antrykot wołowy z grilla foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/antrykot-wolowy-z-grilla5-2.jpg)
antrykot wołowy | 500 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
olej | 3 łyżki |
Musztarda rosyjska Prymat | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: