Przepis i sposób przygotowania na: AROMATYCZNA PIECZARKOWA
Kroki postępowania
![Krok 1 - AROMATYCZNA PIECZARKOWA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/aromatyczna-pieczarkowa1-2.jpg)
![Krok 2 - AROMATYCZNA PIECZARKOWA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/aromatyczna-pieczarkowa2-2.jpg)
![Krok 3 - AROMATYCZNA PIECZARKOWA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/aromatyczna-pieczarkowa3-2.jpg)
![Krok 4 - AROMATYCZNA PIECZARKOWA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/aromatyczna-pieczarkowa4-2.jpg)
Bulion grzybowy | 2,5 litra |
pieczarki | 500 gram |
marchewka | 3 szt |
pietruszka | 1 szt |
ziemniaki | 4 szt |
por (biała część) | 1 szt |
serek topiony | 2 trójkąciki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
śmietana 18 proc | 1 szkl |
tymianek | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: