Przepis i sposób przygotowania na: Krem grzybowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krem grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-grzybowy12-2.jpg)
![Krok 2 - Krem grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-grzybowy13-2.jpg)
![Krok 3 - Krem grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-grzybowy14-2.jpg)
![Krok 4 - Krem grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-grzybowy15-2.jpg)
![Krok 5 - Krem grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-grzybowy16-2.jpg)
pieczarki | 700 g (pokrojone w plasterki) |
borowiki | 200 g (rozmrożonych) |
grzyby suszone | 20 g (najlepiej borowików) |
cebula | 2 szt. (piórka) |
tymianek | 1 opakowanie |
Czosnek suszony Prymat | 1 opakowanie |
woda | 1,5 l |
masło 82% | 100 g |
białe wino | 50 ml (opcjonalnie) |
olej rzepakowy | 100 ml |
rosół warzywny | 1 l |
Pieprz biały mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: