Przepis i sposób przygotowania na: Aromatyczna szynka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Aromatyczna szynka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/aromatyczna-szynka1-2.jpg)
![Krok 2 - Aromatyczna szynka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/aromatyczna-szynka2-2.jpg)
![Krok 3 - Aromatyczna szynka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/aromatyczna-szynka3-2.jpg)
![Krok 4 - Aromatyczna szynka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/aromatyczna-szynka4-2.jpg)
![Krok 5 - Aromatyczna szynka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/aromatyczna-szynka5-2.jpg)
![Krok 6 - Aromatyczna szynka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/aromatyczna-szynka6-2.jpg)
![Krok 7 - Aromatyczna szynka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/aromatyczna-szynka7-2.jpg)
mięso wieprzowe bez kości | 1 kg ( szynka) |
woda | 1,5 l |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 5 dag |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 10 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 6 szt |
czosnek | 3 ząbki |
Kolendra cała Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: