Przepis i sposób przygotowania na: Aromatyczny kurczak otulony porem pieczony w białym winie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Aromatyczny kurczak otulony porem pieczony w białym winie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/aromatyczny-kurczak-otulony-porem-pieczony-w-bialym-winie1-2.jpg)
![Krok 2 - Aromatyczny kurczak otulony porem pieczony w białym winie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/aromatyczny-kurczak-otulony-porem-pieczony-w-bialym-winie2-2.jpg)
![Krok 3 - Aromatyczny kurczak otulony porem pieczony w białym winie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/aromatyczny-kurczak-otulony-porem-pieczony-w-bialym-winie3-2.jpg)
![Krok 4 - Aromatyczny kurczak otulony porem pieczony w białym winie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/aromatyczny-kurczak-otulony-porem-pieczony-w-bialym-winie4-2.jpg)
filet z kurczaka | 1 szt - duża |
por (biała część) | |
białe wino | 100 ml |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
przyprawa w płynie | |
masło |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: