Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki80-2.jpg)
![Krok 2 - Babeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki75-2.jpg)
![Krok 3 - Babeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki79-2.jpg)
![Krok 4 - Babeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki78-2.jpg)
![Krok 5 - Babeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki76-2.jpg)
![Krok 6 - Babeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki77-2.jpg)
![Krok 7 - Babeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki74-2.jpg)
Ciasto: | |
margaryna | 150 gram |
mąka | 250 gram |
cukier puder | 80 gram |
żółtko jajek | 1 sztuka |
sól | |
Krem: | |
budyń śmietankowy | 2 opakowania |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
mleko | 720 ml |
cukier | 1/2 szklanki |
margaryna | 250 gram |
orzechy włoskie | 40 mielone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: