Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki z beżową polewą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babeczki z beżową polewą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-z-bezowa-polewa1-2.jpg)
![Krok 2 - Babeczki z beżową polewą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-z-bezowa-polewa2-2.jpg)
![Krok 3 - Babeczki z beżową polewą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-z-bezowa-polewa3-2.jpg)
![Krok 4 - Babeczki z beżową polewą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-z-bezowa-polewa4-2.jpg)
![Krok 5 - Babeczki z beżową polewą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-z-bezowa-polewa5-2.jpg)
![Krok 6 - Babeczki z beżową polewą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-z-bezowa-polewa6-2.jpg)
mąka tortowa | 175 g |
cukier | 90 g |
margaryna | 125 g |
sól | 1 szczypta |
cukier wanilinowy | 1/2 opakowania |
jajko | 2 duże szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
śmietana 30% | 70 g |
rodzynki | 60 g |
chałwa | 100 g |
kawa rozpuszczalna | 1/2 łyżeczki |
śmietana 30% | 2 łyżki |
rodzynki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: