Składniki:
ciasto francuskie | 1 op |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
cukier wanilinowy | |
espresso | 200 ml |
żółtko jajek | 4 szt |
cukier | 4 łyżki |
śmietana kremowa 30% lub 36% | 200 ml |
ziarenka kawy | do dekoracji |
ciasto francuskie | 1 op |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
cukier wanilinowy | |
espresso | 200 ml |
żółtko jajek | 4 szt |
cukier | 4 łyżki |
śmietana kremowa 30% lub 36% | 200 ml |
ziarenka kawy | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: