Przepis i sposób przygotowania na: Babka cytrynowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babka cytrynowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-cytrynowa163-2.jpg)
![Krok 2 - Babka cytrynowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-cytrynowa164-2.jpg)
![Krok 3 - Babka cytrynowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-cytrynowa165-2.jpg)
![Krok 4 - Babka cytrynowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-cytrynowa166-2.jpg)
![Krok 5 - Babka cytrynowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-cytrynowa162-2.jpg)
jaja | 4 sztuki |
cukier | 1 szklanka |
margaryna | 1 kostka |
mąka tortowa | 1 szklanka |
mąka ziemniaczana | 3/4 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
olejek cytrynowy | 1 łyżeczka |
barwniki spożywcze | |
margaryna do smarowania formy | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
gorzka czekolada | 1 tabliczka |
mleko | odrobina |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: