Przepis i sposób przygotowania na: Babka kakaowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babka kakaowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-kakaowa8-2.jpg)
![Krok 2 - Babka kakaowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-kakaowa9-2.jpg)
![Krok 3 - Babka kakaowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-kakaowa10-2.jpg)
![Krok 4 - Babka kakaowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-kakaowa11-2.jpg)
Zimną babkę polewamy polewą czekoladową i ozdabiamy dowolnie,
POLECAM!!!!
![Krok 5 - Babka kakaowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-kakaowa12-2.jpg)
margaryna | 25 dkg |
jajko | 5 szt |
cukier | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 1 szt |
cukier brązowy | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
jogurt naturalny | 1/2 szklanki |
śmietana 12% | 1/2 szllanki |
kakao | 2 łyżki |
rodzynki | 1 garść |
migdały siekane | 2-3 łyżki |
polewa czekoladowa | |
wiórki kokosowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: