Przepis i sposób przygotowania na: Babka kisielowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babka kisielowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-kisielowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Babka kisielowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-kisielowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Babka kisielowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-kisielowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Babka kisielowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-kisielowa4-2.jpg)
mąka pszenna | 180 g |
jajko | 4 szt |
cukier | 125 g |
masło | 3/4 kostki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
kisiel truskawkowy | 2 opakowania po ok.38g |
lukier biały | 1 opakowanie -gotowy |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do posypania blachy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: