Przepis i sposób przygotowania na: Babka marmurkowa z nutą cytrynową
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babka marmurkowa z nutą cytrynową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-marmurkowa-z-nuta-cytrynowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Babka marmurkowa z nutą cytrynową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-marmurkowa-z-nuta-cytrynowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Babka marmurkowa z nutą cytrynową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-marmurkowa-z-nuta-cytrynowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Babka marmurkowa z nutą cytrynową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-marmurkowa-z-nuta-cytrynowa4-2.jpg)
jajko | 5 szt |
cukier puder | 200 g |
olej | 1/2 szkl |
woda | 1/2 szkl |
cytryna | 1 szt |
mąka | 2 szkl |
cukier wanilinowy | 1 łyżeczka |
kakao | 3 łyżki |
biała czekolada | 1 tabliczka |
mleko | 1,5 łyżki |
kolorowa posypka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: