Przepis i sposób przygotowania na: Babka z cukinią i daktylami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babka z cukinią i daktylami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-z-cukinia-i-daktylami1-2.jpg)
![Krok 2 - Babka z cukinią i daktylami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-z-cukinia-i-daktylami2-2.jpg)
![Krok 3 - Babka z cukinią i daktylami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-z-cukinia-i-daktylami3-2.jpg)
![Krok 4 - Babka z cukinią i daktylami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-z-cukinia-i-daktylami4-2.jpg)
![Krok 5 - Babka z cukinią i daktylami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-z-cukinia-i-daktylami5-2.jpg)
mąka pszenna | 375 gram |
proszek do pieczenia | 2,5 łyżeczki |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżeczka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
jajko | 2 sztuki |
mleko 2% | 30 ml |
cukier brązowy | 200 gram |
margaryna | 250 gram |
cukinia | 370 gram |
daktyle | 80 gram |
orzechy nerkowca | 100 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: