Przepis i sposób przygotowania na: Baci di ricotta - pączki z ricottą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Baci di ricotta - pączki z ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baci-di-ricotta-paczki-z-ricotta1-2.jpg)
![Krok 2 - Baci di ricotta - pączki z ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baci-di-ricotta-paczki-z-ricotta2-2.jpg)
![Krok 3 - Baci di ricotta - pączki z ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baci-di-ricotta-paczki-z-ricotta3-2.jpg)
ser ricotta | 200 g |
jajko | 2 |
mąka pszenna | 75 g |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
sól | 1 szczypta |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
cukier | 2 łyżki |
olej rzepakowy | 3/4 l |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: