Przepis i sposób przygotowania na: Bajgle
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bajgle foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bajgle1-2.jpg)
![Krok 2 - Bajgle foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bajgle2-2.jpg)
![Krok 3 - Bajgle foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bajgle3-2.jpg)
![Krok 4 - Bajgle foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bajgle4-2.jpg)
![Krok 5 - Bajgle foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bajgle5-2.jpg)
![Krok 6 - Bajgle foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bajgle6-2.jpg)
mąka pszenna | 50 dkg chlebowej |
żółtko jajek | 1 sztuka |
sól | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżka |
drożdże świeże | 2 dkg |
mleko 3,2% | 1 łyżka |
sezam | 1 do posypania |
mak | 1 do posypania |
woda letnia | 300 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: