Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażan faszerowany kaszą jaglaną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bakłażan faszerowany kaszą jaglaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-faszerowany-kasza-jaglana1-2.jpg)
![Krok 2 - Bakłażan faszerowany kaszą jaglaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-faszerowany-kasza-jaglana2-2.jpg)
![Krok 3 - Bakłażan faszerowany kaszą jaglaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-faszerowany-kasza-jaglana3-2.jpg)
![Krok 4 - Bakłażan faszerowany kaszą jaglaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-faszerowany-kasza-jaglana4-2.jpg)
![Krok 5 - Bakłażan faszerowany kaszą jaglaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-faszerowany-kasza-jaglana5-2.jpg)
bakłażan | 1 szt |
kasza jaglana | 1/2 szkl |
cebula | 1 szt |
mięso mielone | 150 g |
pomidory malinowe | 3 szt |
mozzarella | 200 g |
szczypiorek | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: