Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażan faszerowany mięsem mielonym i papryką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bakłażan faszerowany mięsem mielonym i papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-faszerowany-miesem-mielonym-i-papryka1-2.jpg)
![Krok 2 - Bakłażan faszerowany mięsem mielonym i papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-faszerowany-miesem-mielonym-i-papryka2-2.jpg)
![Krok 3 - Bakłażan faszerowany mięsem mielonym i papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-faszerowany-miesem-mielonym-i-papryka3-2.jpg)
![Krok 4 - Bakłażan faszerowany mięsem mielonym i papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-faszerowany-miesem-mielonym-i-papryka4-2.jpg)
bakłażan | 1 szt |
mięso mielone wieprzowe | 25 dag |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 1/2 szt |
papryka żółta | 1/2 szt |
ser żółty | 50 g |
oliwa | |
sól | |
pieprz | |
bazylia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: