Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażan nadziewany z piekarnika
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bakłażan nadziewany z piekarnika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-nadziewany-z-piekarnika1-2.jpg)
![Krok 2 - Bakłażan nadziewany z piekarnika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-nadziewany-z-piekarnika2-2.jpg)
![Krok 3 - Bakłażan nadziewany z piekarnika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-nadziewany-z-piekarnika3-2.jpg)
![Krok 4 - Bakłażan nadziewany z piekarnika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-nadziewany-z-piekarnika4-2.jpg)
Podajemy na gorąco. Smacznego!
![Krok 5 - Bakłażan nadziewany z piekarnika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-nadziewany-z-piekarnika0-2.jpg)
cebula | 1 szt |
mięso mielone | 200 gram |
ser żółty | wg. potrzeby |
majeranek | do smaku |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | do smaku |
bakłażan |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: