Przepis i sposób przygotowania na: Bananowe babeczki w kształcie motylków
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bananowe babeczki w kształcie motylków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowe-babeczki-w-ksztalcie-motylkow1-2.jpg)
![Krok 2 - Bananowe babeczki w kształcie motylków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowe-babeczki-w-ksztalcie-motylkow2-2.jpg)
![Krok 3 - Bananowe babeczki w kształcie motylków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowe-babeczki-w-ksztalcie-motylkow3-2.jpg)
![Krok 4 - Bananowe babeczki w kształcie motylków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowe-babeczki-w-ksztalcie-motylkow0-2.jpg)
mąka tortowa | 60 g |
kasza manna | 60 g |
jogurt naturalny | 125 g |
olej | 30 ml |
jajko | 1 szt |
cukier | 50 g |
proszek do pieczenia | 1 łyzeczka |
polewa czekoladowa | |
banan | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: