Przepis i sposób przygotowania na: Bananowe smarowidełko z czekoladą
Kroki postępowania
* Dokładnie na Doradcy Smaku przeczytałam informację, że banany koniecznie trzeba myć. Należą do najbardziej pryskanych owoców, które dodatkowo z racji swej delikatności wymagają mocniejszych środków chemicznych. I nie jest ważne, że przecież się je obiera... Nie myłam do tej pory, ale już to robię...
![Krok 1 - Bananowe smarowidełko z czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowe-smarowidelko-z-czekolada1-2.jpg)
![Krok 2 - Bananowe smarowidełko z czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowe-smarowidelko-z-czekolada2-2.jpg)
![Krok 3 - Bananowe smarowidełko z czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowe-smarowidelko-z-czekolada3-2.jpg)
![Krok 4 - Bananowe smarowidełko z czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowe-smarowidelko-z-czekolada4-2.jpg)
![Krok 5 - Bananowe smarowidełko z czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowe-smarowidelko-z-czekolada5-2.jpg)
Smarowidełkiem można przejechać po kromce chleba lub jakiejś słodkiej bułeczki (znaczy kromce bułeczki typu chałka lub po prostu bułeczce) czy też po rogaliku
![Krok 6 - Bananowe smarowidełko z czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowe-smarowidelko-z-czekolada6-2.jpg)