Przepis i sposób przygotowania na: Bananowiec z bakaliami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bananowiec z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowiec-z-bakaliami1-2.jpg)
![Krok 2 - Bananowiec z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowiec-z-bakaliami2-2.jpg)
![Krok 3 - Bananowiec z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowiec-z-bakaliami3-2.jpg)
![Krok 4 - Bananowiec z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowiec-z-bakaliami0-2.jpg)
mąka pszenna | 1 szklanka |
mąka pełnoziarnista | 2-3 czubate lyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier | 2/5 szklanki |
rodzynki | 3 łyżki |
żurawina | 3 łyżki |
banan | 2 duże |
jajko | 3 małe |
olej | 3/5 szklanki |
tłuszcz do formy | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
polewa czekoladowa | 4 łyżki domowa |
skórka z cytryny | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: