Przepis i sposób przygotowania na: Bananowy kopiec
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bananowy kopiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowy-kopiec1-2.jpg)
![Krok 2 - Bananowy kopiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowy-kopiec2-2.jpg)
![Krok 3 - Bananowy kopiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowy-kopiec3-2.jpg)
![Krok 4 - Bananowy kopiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowy-kopiec4-2.jpg)
![Krok 5 - Bananowy kopiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bananowy-kopiec5-2.jpg)
jajko | 6 szt |
cukier | 1 szkl |
mąka | 1 szkl |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
kakao | 3 łyżki |
śmietana 36% | 2,5 szkl |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
gotowana woda | |
czekolada gorzka | 40 g |
banany | 4 szt |
sok z cytryny | 1/2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: