Przepis i sposób przygotowania na: Baranek i zajączek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Baranek i zajączek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baranek-i-zajaczek1-2.jpg)
![Krok 2 - Baranek i zajączek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baranek-i-zajaczek2-2.jpg)
![Krok 3 - Baranek i zajączek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baranek-i-zajaczek3-2.jpg)
![Krok 4 - Baranek i zajączek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baranek-i-zajaczek4-2.jpg)
![Krok 5 - Baranek i zajączek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baranek-i-zajaczek5-2.jpg)
mąka tortowa | 1/2 szklanki |
mąka ziemniaczana | 1/2 szklanki |
brązowy cukier | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 32 g |
proszek do pieczenia | 2 płaskie łyżeczki |
jajko | 4 sztuki |
majonez | 2/3 szklanki |
skórka pomarańczowa | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: